Degelijke verlichting

De INKLAPaanhangers van CARRYMATE worden standaard uitgerust met een hoogwaardige degelijke verlichting.

Goedkopere verlichting kenmerkt zich door het feit dat de lampen niet goed waterdicht zijn, en dat er na verloop van tijd water in de lampen komt te staan. Hierdoor ontstaan oxidatie en slechte contacten, en uiteindelijk werkt de verlichting (gedeeltelijk) niet meer.

De op CARRYMATE toegepaste verlichting bestaat uit duurdere verlichtingsarmaturen die goed waterdicht zijn, en die ook na jaren buitenstaan “in weer en wind” goed blijven functioneren.

Ook de montage wordt met de grootste zorg uitgevoerd:

• de splitsing van de twee kabelbomen naar links en rechts wordt al gemaakt in de stekker, zodat er geen verbindingsdoos onder de wagen nodig is. Deze verbindingsdozen zijn immers vaak een bron van storing.
Naar keuze van de klant wordt de aanhanger uitgerust met een 7-polige of een 13-polig stekker. Het verloopstuk van 7 naar 13 polen is uiteraard ook leverbaar.

• De kabelboom hangt niet zomaar los onder de aanhangwagen gebonden, maar is netjes verwerkt en loopt goed beschermd binnenin door de kokerbalken van het chassis. Op kritieke (wrijvings-)punten wordt extra kabelpantsering om de kabels gemaakt om doorschuren te voorkomen.

• De lichtbak is voldoende diep zodat de lampen goed beschermd zitten, en niet te kwetsbaar opgesteld staan.